Η ώρα της επιστροφής για εκατοντάδες παραθεριστές της Αίγινας. .

Σημαντική ήταν και σήμερα, απόγευμα Κυριακής η επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας που χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή εκατοντάδων παραθεριστών που πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή αναζήτησαν μερικές στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα. Η αυξημένη επιβατική κίνηση της επιστροφής είχε κορυφωθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που έγινε φανερό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, καθώς συνολικά η κίνηση ήταν εμφανώς περιορισμένη.


Το τελευταίο "κύμα" των παραθεριστών αναμένεται να πάρει το πλοίο της επιστροφής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς τη Δευτέρα είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων. Από τη συζήτηση με παραθεριστές του νησιού προέκυψε ένας "γκρίζος" επίλογος με τα πολλαπλά προβλήματα στην υδροδότηση και την καθαριότητα. Πολλοί από τους επαγγελματίες του τουρισμού ξεκινούν από αύριο σημαντικές προσφορές, θέλοντας να δημιουργήσουν ελκυστικά πακέτα για όλο τον Σεπτέμβριο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png