Κάλεσμα για τη συμμετοχή στη "Συγκομιδή", τη γιορτή έναρξης του Φεστιβάλ Φιστικιού. Ο Βασίλης Βασιλάκης σκηνοθέτης της μεγάλης γιορτής. .

Καθώς οι μέρες για το 4ο Φεστιβάλ Φιστικιού κυλούν πλέον αντίστροφα και οι ετοιμασίες των επί μέρους ομάδων του φεστιβάλ βρίσκονται σε εγρήγορση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Βασιλάκης ετοιμάζεται να δώσει το δικό του σκηνοθετικό στίγμα στη φετινή γιορτή της συγκομιδής, την εναρκτήρια τελετή του φεστιβάλ, αφού φέτος έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας αυτή τη "μουσικοθεατρική" τελετή έναρξης. Έτσι, μετά από τις τρεις επιτυχημένες "συγκομιδές" του Ζαν Ζακ στα προηγούμενα φεστιβάλ, ο Βασίλης Βασιλάκης έρχεται να προσθέσει το δικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα, τη δική του σκηνοθετική ματιά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.


Ένα κάλεσμα για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν δημοσιεύθηκε σήμερα από την ΚΕΔΑ, για τα υπόλοιπα μας μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Βασιλάκης, που λίγες μέρες μετά τη σκηνοθεσία του θεατρικού του Γιώργου Μπήτρου "Ελλάς … και ξανά προς τη λόρδα τραβάς", που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, έχει μπει ήδη σε ρυθμούς "συγκομιδής"! Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή γιορτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΔΑ στο τηλ. 2297022067 ή με τον κ. Βασιλάκη Βασίλη στο τηλ. 6976 467816.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png