Ψεκασμοί για τα κουνούπια στις περιοχές του Μαραθώνα και της Βαγίας. .

Την προηγούμενη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη φορά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου οι επαναληπτικοί ψεκασμοί για τα κουνούπια στις περιοχές του Μαραθώνα της Βαγίας. Πιο συγκεκριμένα οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν στην εκβολή του Βιρού στο Μαραθώνα και στη λίμνη της Βαγίας από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της  Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας. Για το πρόβλημα των κουνουπιών ενδέχεται να γίνουν και άλλοι ψεκασμοί.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Συλλόγου του Μαραθώνα κύριο Στέλιο Στρατηγό, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει για τις παραπάνω ενέργειες την Περιφέρεια και το Γραφείο Επόπτη Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αίγινας. Να σημειώσουμε ότι τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τους ψεκασμούς είναι οικολογικά, κάτι που διασφαλίζει τόσο τη δημόσια υγεία όσο και το περιβάλλον.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png