Τροχαίο στην περιοχή του Φάρου ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραυματίες. .

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 11:50 στον παραλιακό δρόμο στην περιοχή του Φάρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή, το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Renault το οποίο κατευθυνόταν προς Αίγινα, ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος της στροφής, λίγο πριν το club "Οινόη". Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει με δύναμη πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας Nissan. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το σταθμευμένο όχημα παρασύρθηκε έξω από την άκρη του δρόμου, πέφτοντας δίπλα στη θάλασσα.


Το λευκό Renault βρέθηκε πάνω από το Nissan και τα δύο μαζί λίγα εκατοστά από τη θάλασσα και δίπλα σε έναν μικρό φοίνικα που υπάρχει εκεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο λευκό όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός επέβαιναν τέσσερα άτομα εκ τον οποίων κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png