Δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας σήμερα και αύριο. .

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των Δήμων της χώρας για τα πολλαπλά προβλήματα στην περικοπή των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμος Αίγινας συμμετέχει με την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου: Οι νέες μειώσεις στην Κρατική χρηματοδότηση απειλούν όλες τις Υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος, την συντήρηση Σχολείων, τις Υποδομές και τις δράσεις στους τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ οδηγούν τους Δήμους σε αδυναμία πληρωμών των εργαζομένων και σε αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιών τους.


Από τη διήμερη αναστολή της λειτουργίας αρκετοί κάτοικοι του νησιού ταλαιπωρήθηκαν σήμερα καθώς δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν, ενώ στο κέντρο της Αίγινας ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτοι λόφοι από απορρίμματα. Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει σχετικά ότι: "Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που προκαλούν αυτές οι κινητοποιήσεις στην καθημερινή ζωή των πολιτών είναι μεν σημαντικά, αλλά θεωρούμε ότι είναι ελάχιστα σε σχέση με την ολοκληρωτική κατάρρευση των Δήμων".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png