Προβλήματα στις μετακινήσεις των μαθητών κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, λόγω έλλειψης πρωινού δρομολογίου. .

Με το ξεκίνημα της καινούργια σχολικής χρονιάς, για μία ακόμη φορά κάνει την εμφάνισή του το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με όσα παρέθεσε ο πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας Βαθέος κύριος Σωτήρης Μαλτέζος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, μαθητές από την περιοχή ευθύνης του δεν προλαβαίνουν να είναι στην ώρα τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους ίδιους, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς.


Ο κύριος Μαλτέζος ζήτησε να λειτουργήσει και πάλι το πρωινό δρομολόγιο των επτά, ώστε να μπορούν όλοι να εξυπηρετηθούν. Το πρόβλημα δεν αγγίζει μόνο τους μαθητές, αλλά και πολλούς επαγγελματίες, ακόμη και εκπαιδευτικούς που δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης, ενώ παρόμοια προβλήματα παρουσιάζονται, κατά περίπτωση και σε άλλες περιοχές. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το ζήτημα των περιορισμένων δρομολογίων είχε οδηγήσει σε αντιδράσεις Συλλόγους Γονέων από περιφέρεια του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png