Σε συμμετοχή στην αυριανή απεργία καλεί η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. .

Σε συμμετοχή στην αυριανή πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους εμπόρους και τους επαγγελματίες του νησιού η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Ο πρόεδρος της ένωσης κύριος Νίκος Γιαννούλης, μιλώντας νωρίτερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal κάλεσε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις να μείνουν αύριο κλειστά μέχρι τις 3 το μεσημέρι. "Οι λόγοι είναι προφανείς, μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις τα προβλήματά μας αντί να λυθούν, έχουν χειροτερέψει και προμηνύεται να γίνουν ακόμη χειρότερα. Θα υπάρχει ένα τσουνάμι υπέρ φορολόγησης, μία ληστρική επίθεση στα εισοδήματά μας και αμφιβάλω αν του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε εδώ οι μισοί για να τα λέμε", είπε ο κύριος Γιαννούλης σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.


Για το ίδιο θέμα σήμερα, η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Ένωση μας συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης 26ης Σεπτεμβρίου 2012, που αποφάσισε η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας) με κεντρικό σύνθημα: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. Αυτή θα είναι η πρώτη αντίδραση στα μέτρα που αναμένεται να αποφασισθούν και τα οποία θα διευρύνουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η Μεγάλη πτώση της Ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Υποβαθμίζεται έτσι και η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής Οικονομίας. Σταδιακά φτωχοποιείται η χώρα και περιθωριοποιείται στο Ευρωπαϊκό Περιβάλλον. Ιδιαίτερα επικίνδυνες και οι συνέπειες στο Ασφαλιστικό και Υγειονομικό σύστημα και στα Δίκτυα Κοινωνικής Προστασίας.

Η παντελής δε έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής οπισθοδρομεί επικίνδυνα την χώρα και αποτρέπει κάθε σκέψη για επένδυση".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png