Η επίσημη απάντηση της ΔΕΔΔΗΕ για τη διακοπή παροχής ρεύματος στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού στην Κυψέλη. .

Το θέμα της διακοπής της παροχής του ρεύματος στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού, αποτελεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο μόνιμο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων του νησιού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ). Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: "Σχετικά με αναφορές ΜΜΕ για τη διακοπή ρεύματος στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού στην Αίγινα, σήμερα 25.9.2012, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι η διακοπή πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Προμηθευτή (ΔΕΗ Α.Ε.) του συγκεκριμένου πελάτη, λόγω του πολύμηνου χρέους του και αποκαταστάθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Επισημαίνεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του, εκτελεί εντολές διακοπής παροχών ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρέους, που εκδίδονται από τους Προμηθευτές, με τεχνικούς του, οι οποίοι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα διαπραγμάτευσης και παρεκκλίσεων από τις εντολές αυτές."
Στο Δελτίο Τύπου γίνεται σαφές ότι υπάρχουν εντολές προς τα συνεργεία, τα οποία με τη σειρά τους δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να διαπραγματευτούν και να παρεκκλίνουν από αυτές, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά για την ιδιαιτερότητα του κτιρίου στο οποίο διακόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png