Ο Γερμανός υπουργός οικονομίας και τεχνολογίας Michael Glos στην Αίγινα.


Λίγο πριν τις επτά χθες το απόγευμα, στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας κατέπλευσε το Ε/Γ πλοίο "Μανταλένα" το οποίο μετέφερε 44 βουλευτές του Γερμανικού Κοινοβουλίου και τέσσερις υπουργούς της Γερμανικής Κυβέρνησης. Μεταξύ αυτών ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής οικονομίας, ο υπουργός οικονομίας και τεχνολογίας της Γερμανίας Michael Glos. Στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του στην Ελλάδα και λίγες ώρες μετά από τη συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του κύριο Αλογοσκούφη, ο Γερμανός υπουργός συμμετείχε σε απογευματινή βόλτα στο νησί της Αίγινας. Τους Γερμανούς πολιτικούς συνόδευε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Γερμανία κύριος Αναστάσιος Κριεκούκης και ο ευρωβουλευτής κύριος Γεώργιος Παπαστάμκος.

Τα μέλη του Γερμανικού κοινοβουλίου υποδέχθηκε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας ο δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο οποίος και τους καλωσόρισε στο νησί. Λίγο αργότερα οι επισκέπτες επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που τους μετέφεραν στον Ναό της Αφαίας. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να απολαύσουν ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.

Λίγο αργότερα οι 85 συνολικά επισκέπτες αναχώρησαν για την πόλη της Αίγινας, με τελικό προορισμό τη γραφική Πέρδικα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png