Χωρίς μόνιμη λύση στη μεταφορά των μαθητών και η ερχόμενη εβδομάδα. .

Χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη μία μόνιμη λύση στη μεταφορά των μαθητών θα συνεχιστεί όπως φαίνεται η εβδομάδα που έρχεται. Η μεταφορά των μαθητών, τις προηγούμενες ημέρες, με όποιο τρόπο αυτό ήταν εφικτό, έγινε από το λεωφορείο του Δήμου, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να υπάρχει η προοπτική μίας μόνιμης λύσης, που θα διασφάλιση το δικαίωμα της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους.


Η τελευταία ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής λίγες μέρες πριν αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: "Η αγανάκτηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών είναι  απολύτως δικαιολογημένη. Η Περιφέρεια Αττικής, τήρησε τη δέσμευσή της προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την υπογραφή δίμηνης παράτασης των συμβάσεων για το έργο της μεταφοράς, ενώ παράλληλα διέθεσε επιπλέον 3 εκ. ευρώ αποκλειστικά από δικούς της πόρους για το συγκεκριμένο σκοπό. Η τελική λύση στο  πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα οφειλόμενα των προηγούμενων ετών στους μεταφορείς, θα προκύψει μόνο μέσα από το συντονισμό και τη συνεργασία των δύο αρμόδιων Υπουργείων, Οικονομικών και Εσωτερικών".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png