Με 40% έκπτωση στα εισιτήρια με επιστροφή, υποδέχεται το πλοίο "Φοίβος" τις "Ποδηλατοδράσεις" από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. .

Με μία πολύ μεγάλη προσφορά που αγγίζει την έκπτωση του 40%, δηλαδή με μόλις 11,60 ευρώ (με επιστροφή) και δωρεάν το ποδήλατο, υποδέχεται το πλοίο "Φοίβος" της εταιρίας Nova Ferries. του ποδηλάτες που θα λάβουν μέρος στην ποδηλατοβόλτα που διοργανώνει η εκπομπή "Ποδηλατοδράσεις" του ΣΚΑΙ στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου η εκπομπή Ποδηλατοδράσεις της Αφροδίτης Σημίτη, θα πραγματοποιήσουν μία αξέχαστη ποδηλατοβόλτα με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Η δράση περιλαμβάνει επίσης εκμάθηση ποδηλάτου για μικρά παιδιά με τίτλο "Μάθε Παιδί μου Ποδήλατο", υπό την καθοδήγηση της πρωταθλήτριας ποδηλασίας 2012  κ. Βασιλικής Λαζοπούλου.


Η εκκίνηση της ποδηλατοβόλτας θα γίνει στις 11 το πρωί. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν την Κυριακή στις 4 Νοεμβρίου στην Αίγινα για να λάβουν μέρος σε αυτή τη δράση, η εταιρεία Nova Ferries και το πλοίο Φοίβος, προσφέρουν έκπτωση 40% στα εισιτήρια με επιστροφή. Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια μπορείτε να δείτε εδώ ή τηλεφωνικά στο Πρακτορείο Αίγινας: 2297024200 και το Πρακτορείο Πειραιά: 2104126181. Η ποδηλατοβόλτα γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας.