Με προβλήματα η υδροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας λόγω καιρού. Δηλώσεις Παναγιώτη Μαρμαρινού. .

Για τα προβλήματα της υδροδότησης που έχουν παρουσιαστεί στις περισσότερες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, μίλησε πριν από λίγο στο Aegina Portal ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός. Ο κύριος Μαρμαρινός είπε ότι τα προβλήματα στην υδροδότηση οφείλονται στους ισχυρούς νότιους άνεμους που πνέουν στον Αργοσαρωνικό, γεγονός που εμποδίζει τα πλοία να αποπλεύσουν. Σημείωσε επίσης ότι το υδροφόρο "Αίγινα ΙΙ" αυτή την εβδομάδα έκανε συντήρηση, με αποτέλεσμα το νησί να το εξυπηρετεί ένα άλλο μικρότερο.  


"Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους υδρομεταφορείς" είπε ο κύριος Μαρμαρινός, που συμπλήρωσε ότι το "Φιλιατρά" του κυρίου Λεβεντάκη, έκανε δρομολόγιο χθες το βράδυ, ωστόσο δεν μπορεί να αποπλεύσει λόγω των ισχυρών ανέμων έξω από το Πέραμα. Παράλληλα το πλοίο "Ιωάννης", προσπάθησε το πρωί να αποπλεύσει επίσης από το Πέραμα, επέστρεψε όμως πίσω λόγω των ανέμων. Η προσπάθεια ώστε να γίνουν δρομολόγια με το "Φιλιατρά" συνεχίζεται, ενώ σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, όλη η ποσότητα νερού που υπάρχει στη δεξαμενή του Λεοντίου θα διοχετευθεί στις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας προκειμένου να ανέβει η στάθμη μέχρι το μεσημέρι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μαρμαρινού στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png