Γιορτή στην κατασκήνωση του Τούρλου στη Βαγία.


Με την ευκαιρία της λήξης της πρώτης κατασκήνωσης που αφορούσε αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και της 1ης Γυμνασίου στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Τούρλου στη Βαγία, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης διοργάνωσαν γιορτή στην οποία παρουσιάστηκαν σκερτς και τραγούδια μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, όχι μόνο από την εξωτερική θερμοκρασία, αλλά κυρίως από την καλή διάθεση όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή, τις έξυπνες στιχομυθίες στα κείμενα των σκερτς και στις επευφημίες του κοινού.

Αρχηγός της κατασκήνωσης ο πάντα δραστήριος και δημιουργικός κύριος Γεώργιος Μπήτρος, παρουσίασε και συντόνισε την εκδήλωση προκαλώντας συχνά τα χειροκροτήματα του κοινού με "εκτός κειμένου" σχόλια για όλα όσα συνέβαιναν. Για τους περισσότερους από τους ενήλικες που παρακολούθησαν την εκδήλωση ο χώρος της κατασκήνωσης ήταν γνώριμος καθώς και οι ίδιοι είχαν κάποτε ζήσει αυτή τη μοναδική, ίσως για πρώτη φορά, περίοδο μακριά από το σπίτι σε αυτούς τους χώρους.

Είναι γεγονός ότι η εκκλησιαστική κατασκήνωση του Τούρλου έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη των γονέων, καθώς εκτός από την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης φροντίζουν ώστε αυτό το διάστημα να έχει εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ρόλους κοινωνικοποίησης, εκπαίδευσης και δημιουργίας. Αρχηγός, ομαδάρχες και το προσωπικό που στελεχώνει δημιουργούν τις προϋποθέσεις μίας δεύτερης οικογένειας και έτσι τα παιδιά γίνονται γρήγορα φίλοι και αναπτύσσονται μεταξύ τους ισχυροί δεσμοί.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκτός από τους γονείς, συγγενείς και φίλους των κατασκηνωτών, ο δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νικόλαος Πτερούδης και Νικόλαος Πούντος, η νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Στάθη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιόνιδος και Τροιζηνίας κύριος Εφραίμ Στενάκης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png