Σαρωνικός - ΓΑΣΕ 58 - 54. .

Γράφει ο Διονύσης Βουβάκης.
Δεύτερη νίκη για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού, ο οποίος επικράτησε του ΓΑΣΕ στο δημοτικό γήπεδο της Αίγινας χθες Κυριακή. Η εξέδρα ήταν  γεμάτη με φίλαθλους οι οποίοι απόλαυσαν έναν συναρπαστικό αγώνα αψηφώντας το δυνατό αέρα και τα απειλητικά σύννεφα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σαρωνικός, κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, έπαιξε πολύ συγκροτημένα, έβγαλε αιφνιδιασμούς, έβαλε καλάθια από τα συστήματα που εφάρμοσε και προηγήθηκε ακόμα και  με 12 πόντους.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΓΑΣΕ μπήκε πιο αποφασισμένος, πίεσε και έκλεισε την διάφορα στους 5 (33-28). Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του κυρίου Καρβούνη γύρισε σε άμυνα ζώνης, ενώ παράλληλα η ομάδα της Ελευσίνας προσπάθησε να διασπάσει τη ζώνη του Σαρωνικού με σουτ, τα οποία άλλα ήταν άστοχα και άλλα δεν βρήκαν ποτέ το δρόμο προς το καλάθι λόγω του αέρα. Η φιλοξενούμενη ομάδα με ηρωικές διεισδύσεις κατάφερνε να κρατά το παιχνίδι στο καλάθι. Σε γενικές γραμμές ο Σαρωνικός παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι με τους Απροβλέπτους, άλλα πολύ κουρασμένος στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας στην Ελευσίνα την δυνατότητα να  το παλέψει μέχρι το τέλος. Σαρωνικός (Καρβούνης)Τζίτζης 12, Σωλομός, Μπήτρος 15, Κουνάδης 7, Δαχρετζής 12, Μπούργος, Ψωμιάδης 4, Τζίτζης Σ 2, Τσοτσορός, Ρετσίνας, Σπαρής 3, Μπάλιας 3.

Τέλος, με εκτός έδρας νίκη συνέχισε και το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Σαρωνικού, επικρατώντας των "Κυρίαρχων" με 47 - 27. Η ομάδα της κυρίας Τούσης αν και δεν έπιασε  την απόδοση που θα μπορούσε, κέρδισε λόγω του καλού πρώτου ημιχρόνου και έτσι έχει τέσσερεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Το Σάββατο στις 12 μ.μ. υποδέχεται την ομάδα του Ατρόμητου. Σαρωνικός (ΤΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ) Πετρας 16, Τζιτζης Στ,  Χαριατης 17, Τζουλας 6, Ρακιπι 6,  Μουρατης, Πανος, Μπητρος 2, Λαλιζας, Τσοτσορος, Βουλγαρακης.