Βλάβη σε αγωγό ύδρευσης στη Στρατηγού Πετρίτη.

Μεγάλες ποσότητες νερού έχουν ήδη χαθεί, από τη βλάβη σε αγωγό ύδρευσης στη Στρατηγού Πετρίτη. Η βλάβη εντοπίστηκε στις 6 σήμερα το πρωί, η διαρροή όμως ενδέχεται να είχε δημιουργηθεί νωρίτερα και να μην είχε γίνει αντιληπτή. Συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας βρίσκεται στο σημείο που έχει εντοπιστεί η βλάβη, όμως μέχρι αυτή τη στιγμή (11:20:53) δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση του αγωγού, καθώς δεν έχει βρεθεί το σημείο του γειτονικού δικτύου που πρέπει να κλείσει ώστε να σταματήσει η διέλευση του νερού.


Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, είπε ότι δεν υπάρχει αποτύπωση του δικτύου, με αποτέλεσμα το συνεργείο να πρέπει να κλείσει τις στρόφιγγες σε διάφορα σημεία του. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αρκετοί υδρολήπτες της ευρύτερης περιοχής θα μείνουν χωρίς νερό. Ο κύριος Μαρμαρινός είπε ότι από τη στιγμή που σταματήσει η διέλευση του νερού από τον αγωγό που έχει βλάβη, η αποκατάσταση από το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα γίνει σε δύο περίπου ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png