Ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων. Λειτουργούν κανονικά οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες στην Αίγινα. .

Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα μείνει η Αίγινα σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συμμετέχει στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.  Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι πολύ μικρή, ενώ κανονικά λειτουργούν οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες. Κλειστά είναι τα γραφεία της ΔΟΥ Αίγινας, ενώ ανοικτό παραμένει το ταμείο της ΔΕΗ, αν και σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί σήμερα δεν γίνονται πληρωμές στο ταμείο του πρακτορείου.


Ανοικτά παραμένουν επίσης τα γραφεία των ΕΛΤΑ, ενώ συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις υπάρχουν και από τους εκπαιδευτικούς της Αίγινας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη το ακριβές ποσοστό. Οι Δημοτικής Υπηρεσίες λειτουργούν, αν και λόγω της απεργίας των ΧΥΤΑ, η υπηρεσία καθαριότητας κάνει έκκληση στους κατοίκους του νησιού να περιορίσουν την απόθεση απορριμάτων στους κάδους. Τέλος, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ δεν θα πραγματοποιηθεί η η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png