Κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας αύριο Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου. .

Κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας αύριο από τις 10 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου, καθώς το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων την Παρασκευή, με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς, αποφάσισε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής στη γενική της συνέλευση. Εν όψει και του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου, η ΠΕΔΑ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ένωση την υλοποίηση κινητοποιήσεων, που θα περιλαμβάνουν κλιμακούμενο κλείσιμο δήμων και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με τους εργαζόμενους.


Οι δήμαρχοι της Αττικής υιοθέτησαν επίσης πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Ν. Σαράντης, σύμφωνα με την οποία η ΚΕΔΕ στο έκτακτο συνέδριό της στις 3 Δεκεμβρίου να κινηθεί προς την κατεύθυνση του κλιμακούμενου κλεισίματος των δήμων της χώρας, καθώς και να διατυπώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι οι δήμοι δε θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της διαθεσιμότητας υπαλλήλων. Την Παρασκευή η ΠΕΔΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μαζί με την ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 11 π.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png