Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία της Αίγινας τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου. .

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία της Αίγινας τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, καθώς οι φαρμακοποιοί του νησιού συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Ταυτόχρονα από τη Δευτέρα ξεκινά η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων προς τον ΕΟΠΥΥ, ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου γίνει σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση ανάλογα με τις εξελίξεις.


Κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων οι κάτοικοι του νησιού θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία που εφημερεύοντα φαρμακεία. Τη Δευτέρα από το φαρμακείο της κυρίας Ζαρογιάννη Χρυσούλας Κανάρη 2, στην πλατεία Εθνεγερσίας και την Τρίτη από το φαρμακείο του κυρίου Γιώργου Σκαλτσιώτη στην περιοχή της ιχθυαγοράς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png