Κλειστή θα παραμείνει η ΔΟΥ Αίγινας σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. .

Σε 48ωρη απεργία σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή προχωρούν οι εφοριακοί του νησιού, που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του κλάδου, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ). Οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες αντιδρούν με αυτές τις κινητοποιήσεις "στα όποια σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις των φορολογικών μας αντικειμένων, στις συνενώσεις - συγχωνεύσεις των υπηρεσιών χωρίς κριτήρια και ιδίως στην κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ, στη μείωση των αποδοχών μας με όποιο πρόσχημα, νόμο, κ.λπ."


Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΔΟΥ απαιτεί "αξιοκρατία και διαφάνεια στις υπηρεσιακές μεταβολές", καθώς και «να εφαρμοστεί το ήδη αυστηρό θεσμικό πλαίσιο και όσοι τελεσίδικα αποδειχθούν διεφθαρμένοι να απολυθούν". Σημειώνει μάλιστα πως ήδη έχει υποβάλει προτάσεις στον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png