Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους.

Με προβλήματα ξεκίνησε η μέρα στην Αίγινα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν από χθες στον Αργοσαρωνικό και η έντασή τους ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε. Στον παραλιακό δρόμο προς την Αιγινήτισσα υπήρχε πτώση κλαδιών, ενώ ορισμένα σημεία του παραλιακού δρόμου μετά το Φάρο, ήταν σχεδόν απροσπέλαστα από πεζούς και αυτοκίνητα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω του θαλασσινού νερού που σε ορισμένα σημεία υπερκάλυπτε το οδόστρωμα.


Το νερό επίσης υπερχείλισε σε πολλά σημεία περιφερειακά του λιμανιού, ενώ η μεγάλη προβλήτα είναι αδιάβατη, σε κάποια σημεία και από αυτοκίνητα. Τα ιπτάμενα πλοία δεν εκτελούν δρομολόγια προς και από το λιμάνι του Πειραιά λόγω του μερικού απαγορευτικού που τέθηκε σε ισχύ. Το πρωινό δρομολόγιο δεν εκτέλεσε επίσης το υδροφόρο πλοίο "Αίγινα ΙΙ", ενώ μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του οχηματαγωγού πλοίου "Ποσειδών" που αναγκάστηκε να παραμείνει για περισσότερο από μισή ώρα αρόδου, αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη μεγάλη προβλήτα. Εξασθένιση των ανέμων προβλέπεται από νωρίς σήμερα το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png