Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου "Ποσειδών". Παρέμειναν αρόδου για περισσότερο από 2 ώρες και είκοσι λεπτά στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.

Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα το πρωί για τους επιβάτες του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου "Ποσειδών". Το πλοίο σε προγραμματισμένο δρομολόγιο απέπλευσε στις 7:30 από το λιμάνι του Πειραιά, όμως τελικά οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Αίγινας λίγο μετά τις 11:15. Πιο συγκεκριμένα το πλοίο έφτασε έξω από το λιμάνι της Αίγινας περίπου στις 8:50 και μετά από μία ημίωρη παραμονή αρόδου, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, όλα έδειχναν ότι η ταλαιπωρία των επιβατών θα έπαιρνε τέλος και θα αποβιβάζονταν στη μεγάλη προβλήτα.


Ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Χρειάστηκε αρκετή ώρα ακόμη μέχρι το πλοίο να ελλιμενιστεί στη μεγάλη προβλήτα το κεντρικού λιμανιού και να προσδέσει με ασφάλεια. Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών το πλοίο κατάφερε να δέσει λίγο μετά τις 11:20. Το επιβατικό κοινό κάνει λόγο για πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς αρκετοί για να ταξιδέψουν είχαν κατεβεί στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά από τις 7 το πρωί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png