Πτώση κλαδιού ευκαλύπτου στην "Παναγίτσα". Ανάστατοι οι επαγγελματίες της περιοχής.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον στην περιοχή της Παναγίτσας, σε έναν από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του νησιού. Κι αυτό γιατί οι μεγάλοι ευκάλυπτοι που βρίσκονται στο κηπάριο του ναού δεν έχουν κλαδευτεί, παρά τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν με πτώσεις κλαδιών και παρά τα συνεχή αιτήματα των περιοίκων στο Δήμο Αίγινας. Το σημερινό περιστατικό αφορά την πτώση ενός κλαδιού πάνω σε ένα σταθμευμένο μηχανάκι, που βρισκόταν δίπλα ακριβώς στο περίπτερο που λειτουργεί εκεί. Από θαύμα δεν χτύπησε η ιδιοκτήτρια που περιπτέρου, που την ώρα της πτώσης βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα.


Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και σε αυτή την περίπτωση μάλλον από καλή τύχη δεν χτύπησε κανείς. Οι επαγγελματίες της περιοχής είναι ανάστατοι, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι αν και οι ίδιοι έχουν βρει τηλεσκοπικό όχημα για το κλάδεμα των μεγάλων κλαδιών (ο Δήμος δεν μπορούσε να διαθέσει τους πόρους για αυτή την εργασία) δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες που απαιτούνται, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι να κινδυνεύουν καθημερινά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png