"Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη" στον Πύργο Μαρκέλλου. Από το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εορταστική εκδήλωση με τίτλο "Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη", που διοργάνωσε το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα. Ο προαύλιος χώρος στον Πύργο του Μαρκέλλου μετατράπηκε σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη, με τα παιδιά να είναι παντού πρωταγωνιστές! Δύο μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια με τσουλήθρες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών, που φωτογραφήθηκαν κάτω από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ζωγράφισαν, πήραν δώρα από τον Άη Βασίλη, έπαιξαν, τραγούδησαν, έκαναν face painting, είδαν χριστουγεννιάτικη ταινία και παρακολούθησαν χορευτικά με χριστουγεννιάτικα θέματα από τα γυμναστήρια Κούρος και ΝΑΜΑ.


Οι μεγάλοι με τη σειρά τους βρήκαν και αυτοί το χρόνο να νοιώσουν για λίγες στιγμές το "άρωμα" των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας στις δράσεις, ακούγοντας μουσική από το Μουσικό Σύλλογο Αίγινας ή κάνοντας μία βόλτα στα περίπτερα με τα γλυκίσματα! Η γιορτή έγινε με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία", του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας", το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, του συλλόγου ΜΟΥΣΑ και πολλών επαγγελματιών του νησιού που ήταν χορηγοί της εκδήλωσης. Υπεύθυνη Συντονισμού: Αρχοντούλα Γεωργοπούλου. Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png