Χριστουγεννιάτικα bazaars από τους μαθητές της Γ' Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Δύο χριστουγεννιάτικα, μαθητικά bazaars λειτουργούν αυτές τις ημέρες στο κέντρο της Αίγινας από μαθητές των λυκείων του νησιού. Το πρώτο έχει οργανωθεί από τους μαθητές της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου και λειτουργεί στην οδό Π. Ηρειώτη, απέναντι από το Super Market Πετράς. Οι μαθητές με αυτό το bazaar προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή της τάξης τους, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου. Τα παιδιά έχουν να παρουσιάσουν μία αρκετά μεγάλη γκάμα από χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, ρακόμελα, ακόμη και προϊόντα περιποίησης. Εύχονται στους κατοίκους του νησιού χρόνια πολλά και τους καλούν στο bazaar τους!


Το δεύτερο bazaar έχει οργανωθεί από τους μαθητές του ΕΠΑΛ, στην αίθουσα που βρίσκεται δίπλα στο cafe Heaven στην παραλία. Και εδώ υπάρχει μία πλούσια γκάμα από χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μαθητές του σχολείου τα έχουν κατασκευάσει μόνοι τους. Το bazaar γίνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη και λαχειοφόρος αγορά για είκοσι τυχερούς! Η κλήρωση θα γίνει στο Christmas Eve του Ellinikon Seaside, όπου το ΕΠΑΛ διοργανώνει το πάρτι του τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου. Το χριστουγεννιάτικο event του ΕΠΑΛ θα ξεκινήσει στις 22:30.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png