Χριστουγεννιάτικος χορός από τον Α.Ο.Α. Σαρωνικός στο ξενοδοχείο "Δανάη".

Μία ευχάριστη, εορταστική βραδιά διοργάνωσε η διοίκηση του Α.Ο.Α. Σαρωνικός χθες στο ξενοδοχείο "Δανάη". Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλη προσέλευση φίλων του basket και του volley, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αθλητικού φορέα. Το κοινό καλωσόρισε με το χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κύριος Κώστας Δρόσος. Ο κύριος Δρόσος ευχαρίστησε καταρχήν τους αθλητές που συμμετέχουν στις ομάδες basket και volley του νησιού, τους γονείς τους, αλλά και τους χορηγούς και όσους στηρίζουν την προσπάθεια της λειτουργίας των δύο ομάδων.


Στόχος είναι να συμμετάσχουν σε αυτές όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, είπε ο κύριος που έκανε αναφορά και στο ζήτημα της έλλειψης κλειστού γηπέδου, σημειώνοντας ότι "υπάρχουν προσπάθειες καλές, από πολλές μεριές, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα". Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, που έκανε αναφορά στις προσπάθειες του σωματείου για τα αθλητικά πράγματα του νησιού, ενώ προανήγγειλε μία επιτροπή συνεργασίας ανάμεσα στους ενδιαφερομένους φορείς για την ύπαρξη ενός κλειστού γυμναστηρίου στο νησί. Η βραδιά περιελάμβανε επίσης λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου και φυσικά χορό και διασκέδαση μέχρι αργά.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png