Η "Πιτσιρικούπολη", εύχεται χαρούμενες γιορτές!

Σαν ένα γλυκό παραμύθι ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδικού σταθμού "Πιτσιρικούπολη", που με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει τις πιο χαρούμενες ευχές για την περίοδο των γιορτών. Τα παιδιά φορώντας κόκκινους αγιοβασιλιάτικους σκούφους τραγούδησαν, χόρεψαν και άκουσαν παραμύθια για τα Χριστούγεννα, αντιδρώντας με το δικό τους τρόπο στα μηνύματα των γνωστών, αγαπημένων ηρώων της φαντασίας μας. Οι μικροί της Πιτσιρικούπολης έστειλαν με τα πειράγματα και το χαμόγελό τους, το πιο ατόφιο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, μια νότα αισιοδοξίας στους μεγάλους, καλώντας τους να επιστρέψουν στις παιδικές τους αναμνήσεις.


Στο τέλος όλοι μαζί ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος, με την ελπίδα ότι φέτος οι ευχές θα βγουν αληθινές, με ένα τέλος καλό ή μια καλή αρχή, όπως γίνεται πάντα στα παραμύθια των παιδιών. Χρόνια Πολλά!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png