Πάρτυ γενεθλίων για τα 15 χρόνια του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ.

Τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας έκλεισε το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ το Σάββατο. Είχε προηγηθεί ένας μήνας με εκδηλώσεις, που αφορούσαν ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία, την ομορφιά, την άσκηση και τη σωστή διατροφή. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ήταν η ώρα για τη μεγάλη γιορτή μαζί με τους συνεργάτες και τους πολυπληθείς φίλους του γυμναστηρίου. Όλοι είχαν να που μια ευχή ή να θυμηθούν ένα περιστατικό από τη δεκαπεντάχρονη πορεία του. Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ κέρδισε την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Αίγινας και πολύ συχνά ανταπέδωσε αυτή τη σχέση με τη συμμετοχή του σε πολλές αθλητές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Οι συνεργάτες και τα μέλη του είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι και να γιορτάσουν αυτά τα γενέθλια σε έναν καινούργιο χώρο, με προγράμματα γυμναστικής και εξοπλισμό που αναβαθμίζονται διαρκώς. "Δεν νιώθω ότι το ΝΑΜΑ είναι δικό μου, το ΝΑΜΑ είστε εσείς, εγώ απλά έτυχε να το διευθύνω", είπε η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη προς τα μέλη του γυμναστηρίου, έχοντας γίνει αποδέκτης της αγάπης του κόσμου για τις υπηρεσίες που προσφέρει το γυμναστήριο. Χρόνια πολλά!

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png