Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας καλεί τους κατοίκους του νησιού να υποστηρίξουν την τοπική αγορά τις ημέρες των γιορτών.

Με την ευκαιρία της έναρξης της εφαρμογής του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων στην Αίγινα, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης, κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να υποστηρίξουν και πάλι τα εμπορικά καταστήματα της Αίγινας, κάνοντας τις γιορτινές αγορές τους από την τοπική αγορά. Μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον ιδιαίτερα δύσκολο, η τοπική οικονομία μπορεί να ενισχυθεί αν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού επιλέξουν την αγορά της Αίγινας για τα γιορτινά ψώνια.


"Θα ήθελα να επισημάνω και να παροτρύνω τους συμπολίτες, να προτιμήσουμε όλοι τα μαγαζιά της Αίγινας. Να κάνουμε τις αγορές μας στην Αίγινα, γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάμε τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα σε αυτή την τοπική κοινωνία. Κάνουμε τις αγορές μας στην Αίγινα, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τα χρήματα γυρίζουν και πάλι σε εμάς". Ο κύριος Γιαννούλης ενημέρωσε επίσης για την απόφαση του Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας για την υλοποίηση και φέτος των επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις. Τη σχετική ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png