Δράση από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Νικολάου και το Σύλλογο Ναυτικών Αίγινας για την υποστήριξη του Παντελή.

Σε ένα bazaar ρουχισμού έχει μετατραπεί η αίθουσα του Συλλόγου Ναυτικών Αίγινας, καθώς σήμερα ξεκίνησε η τριήμερη δράση που σκοπό έχει τη στήριξη στην προσπάθεια για την ανάρρωση Παντελή. Φορείς αυτής της δράσης είναι το Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Νικολάου και ο Σύλλογος Ναυτικών Αίγινας, που παραχώρησε για αυτό το σκοπό την αίθουσα του. Η αίθουσα στου συλλόγου βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον ξενώνα "Αρχοντικό" στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.


Ακόμη και το 1 € είναι σημαντική βοήθεια, τονίζουν οι διοργανωτές του bazaar στην ανακοίνωσή τους. Άλλωστε τα είδη υπόδησης και ένδυσης που μπορεί να βρει κανείς σε αυτό το bazaar είναι και μεγάλη ποικιλίας και πολύ καλής ποιότητας. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Η αίθουσα του Συλλόγου θα παραμένει ανοικτή από τις 8.30 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα και θα λειτουργεί μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png