"Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια". Η πρώτη ομιλία από τον 3ο Κύκλο Γονεϊκής Επιμόρφωσης.

Τον κλινικό ψυχολόγο κύριο Νικήτα Καυκιό φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα ο τρίτος Κύκλος Γονεϊκής Επιμόρφωσης. Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του φετινού κύκλου με θέμα: "Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια". Την ομιλία προλόγισε ο πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Οι ομιλίες οργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και πραγματοποιούνται στο Κέντρο Νεότητος.

Ο Νικήτας Καυκιός σπούδασε εφαρμοσμένη ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Πάντοβα της Ιταλίας ολοκληρώνοντας θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τεργέστης. Έχει εκπαιδευτεί σε θεωρητικά και βιωματικά σεμινάρια στην Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία και Αγγλία. Δημοσίευσε εκατοντάδες κείμενα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει διατελέσει παραγωγός και παρουσιαστής πέντε ραδιοφωνικών εκπομπών. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του περιοδικού Ψυχής Δρόμοι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png