"Κριτήρια επιλογής συντρόφου" - Κέντρο Συμπαράστασης Οικογένειας.


Από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και το Κέντρο Συμπαράστασης Οικογένειας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ομιλία με θέμα "Κριτήρια επιλογής Συντρόφου" στο Λεούσειο Ίδρυμα. Κεντρικός ομιλητής ο καθηγητής. του Πανεπιστημίου Αθηνών, ψυχίατρος - ψυχαναλυτής κ. Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Ο κύριος Εμμανουηλίδης ανέπτυξε ένα θέμα που στη βάση του είναι αρκετά σύνθετο και αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης οικογένειας. Ο κύριος Εμμανουηλίδης ανέπτυξε την εισήγηση του με παραδείγματα βασισμένα σε ιστορικά δεδομένα, αλλά και από την καθημερινή του εμπειρία ως επιστήμονας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκε και το θέμα του μεγάλου αριθμού διαζυγίων που παρατηρείται στις μέρες μας. Η άποψη του κυρίου Εμμανουηλίδη ήταν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρχε πάντα και ότι στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να βγει ένα διαζύγιο.

Το Κέντρο Συμπαράστασης Οικογένειας θα συνεχίσει τις ομιλίες του με πολύ ενδιαφέροντα από ότι είδαμε θέματα, που άπτονται ευαίσθητων ζητημάτων που αφορούν την οικογένεια. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για την επόμενη ομιλία που θα γίνει στα μέσα του επόμενου μήνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png