Ομιλία για τις τρέχουσες εξελίξεις με τον οικονομολόγο και δημοσιογράφο Λεωνίδα Βατικιώτη.

Τον οικονομολόγο και δημοσιογράφο κ. Λεωνίδα Βατικιώτη, φιλοξένησε σήμερα το πρωί σε εκδήλωση της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στο ελληνικό χρέος, η Ομάδα Προβληματισμού και Παρέμβασης στην Αίγινα. Την εκδήλωση παρουσίσαν εκ μέρους της ομάδας οι κύριοι Γιώργος Κυριακού και Χρήστος Ρέππας. Ο κ. Βατικιώτης είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν, το Φεβρουαρίο του 2010 σε ομιλία στην Αίγινα με θέμα: "Οικονομική κρίση και κοινωνικές συνέπειες".  Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Ο κ. Λεωνίδας Βατικιώτης γεννήθηκε τον Μάιο του 1968 στον Πειραιά. Σπούδασε Στατιστική Επιστήμη και το 2008 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Πάντειο, με θέμα την κρίση του 1973. Αρθρογραφεί από το 1991 ακατάληπτα, καλύπτοντας θέματα ελληνικής οικονομίας και διεθνών. Από το 2010, ανίατα ουτοπιστής, θεραπεύει παραλλήλως και την Οικονομική Επιστήμη διδάσκοντας σε πανεπιστήμιο της Κύπρου. Διατηρεί την ιστοσελίδα leonidasvatikiotis.gr. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του UNFOLLOW από το πρώτο τεύχος. Γράφει άρθρα και ρεπορτάζ για πολιτικά και οικονομικά θέματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png