Ενημερωτική ομιλία για τη διαχείριση των κλαδεμάτων κατά την αντιπυρική περίοδο.

Μία ιδιαίτερα χρήσιμη πρωτοβουλία πήραν οι: η Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης, Σύλλογος Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας, Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος Κυψέλης "Ο Άγιος Λεόντιος" και σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων "Ο Άγιος Νικόλαος", ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, της περιόδου δηλαδή που απαγορεύεται κάθε μορφή καύσης στο ύπαιθρο και ξεκινά από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου, μία ενημερωτική ομιλία για τη διαχείριση των κλαδεμάτων κατά την αντιπυρική περίοδο.

Στο πάνελ τον ομιλητών συμμετείχαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, Ανθυποπυραγός Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Κώστας Λορέντζος και η πρόεδρος του Περιβαλλοντικού και Πολιτισμικού Συλλόγου Κυψέλης "Ο Άγιος Λεόντιος" κυρία Καίτη Τύμη Εμμανουήλ που διεύθυνε τη συζήτηση. Την εισήγηση του θέματος έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας κύριος Ανδρέας Εμμανουήλ, ενώ παρέμβαση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Θεριανός εκ μέρους του συνδιοργανωτή συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων "Ο Άγιος Νικόλαος".

Μετά το τέλος τον ομιλιών ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Αναλυτικά τα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στα videos που συνοδεύουν το άρθρο. Από το Aegina Portal έγιναν ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Αίγινας και την επιβολή προστίμων, άλλα και άλλα παρόμοια θέματα, που απαντήθηκαν από τον αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Γεννίτσαρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png