Ομιλία Μανώλη Ραπανάκη, μέλους του Κ.Σ. της Κ.Ν.Ε. στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο, η Κομματική Οργάνωση Αίγινας του Κ.Κ.Ε. με ομιλητή τον κύριο Μανώλη Ραπανάκη, μέλος του Κ.Σ. της Κ.Ν.Ε. Την πολιτική εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους της Κ.Ο. Αίγινας ο κύριος Γιώργος Κοττάκης.  Ο κύριος Κοττάκης ανάμεσα σε άλλα έκανε αναφορά στο επίκαιρο θέμα της υγείας στην Αίγινα, σημειώνοντας ότι το ζήτημα πήρε διαστάσεις με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας, ενώ κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις ότι "θολώνουν τα νερά" ώστε να μην δοθεί αγωνιστική απάντηση για την δημόσια υγεία και πρόνοια.

Τέλος, ο κύριος Κοττάκης απηύθυνε κάλεσμα για την Πρωτομαγιά στην Παλαιά Προβλήτα, όπου η Κ.Ο. Αίγινας θα πραγματοποιήσει απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. Ακολούθησε η ομιλία του κυρίου Μανώλη Ραπανάκη με θέματα από την πολιτική επικαιρότητα και το πρόγραμμα του Κ.Κ.Ε. Η πολιτική εκδήλωση συνεχίστηκε με ερωτήσεις και συζήτηση πάνω σε τρέχοντα πολιτικά θέματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png