"Τα μεταλλαγμένα στο πιάτο μας". Η εισήγηση της Βάσως Κανελλοπούλου στη φθινοπωρινή συνάντηση του "Πελίτι".

Για μία ακόμη χρονιά η τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας "Πελίτι", συνεχίζει τις δράσεις και το φθινόπωρο, διοργανώνοντας μία συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Για τη δράση του "Πελίτι" στην Αίγινα, ο φωτογράφος Άρης Παύλος παρουσίασε τους σκοπούς της ομάδας, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αίγινας ως προς την καλλιέργεια και τη διατήρηση των ντόπιων ποικιλιών.

Ακολούθησε μία εξαιρετική εισήγηση από την δημοσιογράφο κυρία Βάσω Κανελλοπούλου με θέμα: "Τα μεταλλαγμένα στο πιάτο μας", που μπορείτε να δείτε στο video. Ακολούθησε συζήτηση για το θέμα, αλλά και οδηγίες για το χειμωνιάτικο κήπο στην Αίγινα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη της ομάδας πρόσφεραν ντόπιες ποικιλίες σπόρων για τον χειμωνιάτικο κήπο.

Τοπική Ομάδα Αίγινας: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png