Ομιλία του καθηγητή κ. Χρήστου Ψαρόπουλου στον Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης.

Τον καθηγητή κύριο Χρήστο Ψαρόπουλο φιλοξένησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυψέλης το απόγευμα της Κυριακής, σε εκδήλωση - ομιλία με τίτλο: "Κοινωνική οικονομία, Κοινωνικές επιχειρήσεις ως συνιστώσα εξόδου από την οικονομική κρίση". Τον κύριο Ψαρόπουλο παρουσίασαν στο κοινό ο κύριος Γιώργος Μουτσάτσος και η πρόεδρος κυρία Ξανθούλα Γρυπαίου. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης.

Ο κύριος Ψαρόπουλος Ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  το 2003 στο τµήµα Οργάνωσης και Διοίκησης  υπηρεσιών Υγείας  µε θέµα που αφορά την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών υγείας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναµικού. Ολοκλήρωσε τις µεταπτυχιακές σπουδές 1.στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών
2.στο Πανεπιστήμιο Siegen της Γερμανίας σε θέματα Διοίκησης ολικής Ποιότητας  και στατιστικής λήψης επιχειρησιακών  αποφάσεων καθώς και 3.στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας στην διασφάλιση Ποιότητας. Τις προπτυχιακές του σπουδές τις έκανε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων και απέκτησε το πτυχίο του το 1976. 'Εχει 30ετή εµπειρία στη µεταλυκειακή  και Δια βίου εκπαίδευση και από το 2003 ανήκει στο  ειδικό επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png