Ομιλία του ιστορικού Μάκη Σταύρου για τη συγκρότηση τοπικών ομάδων, που θα ασχοληθούν συστηματικά με τα μνημεία της Αίγινας.

Τον ιστορικό Μάκη Σταύρου, φιλοξένησε χθες σε ομιλία για τα ιστορικά μνημεία της Αίγινας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού. Πρόκειται για την υποστήριξη μιας κίνησης, που αφορά στη συγκρότηση τοπικών ομάδων που θα ασχοληθούν συστηματικά με τα ιστορικά μνημεία της Αίγινας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναπτύσσει η Εναλλακτική Δράση, για την προστασία των μνημείων σε ολόκληρο το Σαρωνικό. Υπό αυτή την έννοια η χθεσινή συζήτηση, είχε ως σκοπό την οργανωτική στήριξη της προσπάθειας και όχι την αναφορά στα ιστορικά μνημεία της Αίγινας.

Τον κύριο Μάκη Σταύρου προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Χρήστος Ρέππας, ενώ μετά το τέλος τη ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με όσους παρακολούθησαν την εισήγηση του κυρίου Σταύρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png