"Λόγια της έδρας". Μια νοσταλγική συνάντηση παλαιών εκπαιδευτικών.

Γεμάτοι από αναμνήσεις μίας άλλης εποχής και νοσταλγικές εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας περασμένων δεκαετιών, παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί του νησιού που πια δεν βρίσκονται σε υπηρεσία. Τα χρόνια πέρασαν, μπορεί να μην ανεβαίνουν πια στην έδρα για να διδάξουν, όμως οι μνήμες τους παραμένουν ζωντανές, αναλλοίωτες. Ήταν αυτές οι μνήμες που θέλησε να αναμοχλεύσει η εκδήλωση που διοργάνωσε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή: "Η εκδήλωσή μας έχει σκοπό αυτό ακριβώς το αντάμωμα" είπε, ζητώντας από τους εκπαιδευτικούς να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το πως πέρασε η ζωή τους στα σχολεία, πλάι στα παιδιά.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, παροτρύνοντας το σύλλογο να αναπτύξει ακόμη περισσότερο και να επεκτείνει την ιδέα που είχε. Μία γλαφυρή παρουσίαση, με φωτογραφικό υλικό και αναμνήσεις που μετέφεραν το κοινό αρκετές δεκαετίες πίσω, έκανε ο κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ενώ προσωπικές της εμπειρίες μοιράστηκε με το κοινό η κυρία Ελένη Κάτσα, αλλά και άλλοι εκπαιδευτικοί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png