Συγκέντρωση - ομιλία της Κ.Ο. του ΚΚΕ Αίγινας για τα θέματα υγείας.


Συγκέντρωση ομιλία της Κ.Ο. του ΚΚΕ Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Παλαιά Προβλήτα, με θέμα τα προβλήματα υγείας του νησιού. Ομιλητής ήταν ο Γιώργος Κοττάκης, που στην ομιλία του αναφέρθηκε στην στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αίγινας με το απαραίτητο προσωπικό και τον πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό του, την ανάγκη λύσεων σύγχρονων θαλάσσιων και εναέριων διακομιδών δωρεάν, την κατασκευή ελικοδρομίου και άλλα παρόμοια θέματα.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Κοττάκης αναφέρθηκε επίσης στις πρόσφατες εξελίξεις στα θέματα της υγείας, όπως αυτές συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας. Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι προσπάθησε να "κρύψει το θέμα κάτω από το χαλί", ενώ κατήγγειλε ότι η διαπαραταξιακή Επιτροπή Υγείας δεν είχε συνεδριάσει για τρία χρόνια, τονίζοντας ότι το πρόσφατο συντονιστικό φορέων δεν έχει καμία νομική ισχύ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png