"Ο φόβος της αποτυχίας και πώς θα βοηθήσω το παιδί μου να το διαχειριστεί". Ομιλία στο ΚΞΓ & ΔΒΜ Kosmos.


Μία ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη, με κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης την ψυχολόγο Ελένη Παναγιωτοπούλου, του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών Αίγινας - Πετρίτου Σταυρούλα. Οι ενότητες που ανέπτυξε η κυρία Ελένη Παναγιωτοπούλου ήταν: Τι ονομάζουμε φόβο της αποτυχίας; Πότε είναι φυσιολογική η εκδήλωση φόβου της αποτυχίας, πότε όχι και πώς μπορεί να οδηγήσει σεάγχος; Τι συμπτώματα εκδηλώνει ένα παιδί και ένας έφηβος με φόβο αποτυχίας; Ποιο είναι το γνωστικό πλαίσιο και οι συχνότερες πεποιθήσεις των γονέων και παιδιών όσον αφορά τις εξετάσεις και την αποτυχία; Πώς μπορεί το παιδί μου να αντιμετωπίσει το φόβο αποτυχίας;

Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Μάγδα Μαρίνη. Το Κ.Ξ.Γ. & Δ.Β.Μ. KOSMOS - Μάγδα Μαρίνη συνεχίζοντας την κοινωνική δράση του, συγκέντρωσε τρόφιμα για την στήριξη του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png