Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την οδική ασφάλεια, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Νέον - Ιωάννης Ντούρος".


Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα "Σοφία Μηλιώτη", του Γενικού Λυκείου Αίγινας, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης "Νέον - Ιωάννης Ντούρος". Η εκδήλωση είχε ως θέμα την οδική ασφάλεια και τίτλο: "Ασφαλείς Διαδρομές: o K.O.K, η Εκπαίδευση, η Πρόληψη, η Αρωγή".

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η κ. Βιβή Βάγγαλη, πρόεδρος και η κ. Κατερίνα Μπαλαγούρα υπεύθυνη επικοινωνίας του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη για Ζωή".

Να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος "Αγάπη για Ζωή"είναι ένας ενεργός και δραστήριος σύλλογος, που παλαιότερα είχε φιλοξενήσει το Aegina Portal, στο πλαίσιο της δωρεάς ενός αναπηρικού αμαξιδίου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενώ αντίστοιχη δωρεά είχε κάνει και προς νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος". Επίσης, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης πλαστικών πωμάτων συνεργάζεται με τον δήμο Αίγινας.

Οι ενδιαφέρουσες ομιλίες πλαισιώθηκαν από προβολή video με σχετικό θέμα. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο κ. Φίλιππος Αντωνίου υπεύθυνος του Ι.Ο.ΑΣ "Πάνος Μυλωνάς", για την διοργάνωση της "Ευρωπαϊκής νύχτας χωρίς ατυχήματα" στην Αίγινα, ενώ επί του θέματος τοποθετήθηκε εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παραλαβή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας από τους μαθητές του κέντρου, που πέτυχαν στις εξετάσεις του Ιουνίου και των μαθησιακών προφίλ από τους μαθητές που συμμετείχαν στο ανάλογο πρόγραμμα του κέντρου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νεκτάριος Λεούσης, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, μαθητές και γονείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png