Ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Φορέας της εκδήλωσης ήταν ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας, ενώ θέμα της ημερίδας ήταν "Σακχαρώδης Διαβήτης. Η σύγχρονη επιδημία, πρόληψη και θεραπεία". Ωστόσο η ενημέρωση στους κατοίκους της Αίγινας δεν ξεκίνησε από το Δημοτικό Θέατρο, αλλά από το πρωί στην παραλία της Αίγινας, καθώς τα μέλη του Συλλόγου μοίραζαν ενημερωτικό υλικό και προσκαλούσαν στην απογευματινή εκδήλωση.


Στην εκδήλωση μίλησαν η κυρία Γκόλφω Γεμιστού, πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πειραιά και Νήσων, η Δρ. Γεωργία Κάσση, ενδροκρινολόγος Π.Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Περούτζια Ιταλίας, καθώς και η κυρία Παναγιώτη Χατζηαλεξιάδη, γενική ιατρός, μετεκπαιδευθείσα στο διαβητολογικό κέντρο του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, επιμελητής Α' Κέντρου Υγείας Αίγινας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιτυχία της ημερίδας, ορίστηκε από την πολύ καλή επικοινωνία των εισηγητών με το κοινό που την παρακολούθησε, με απλή κατανοητή γλώσσα και παραδείγματα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων κύριος Δημήτρης Καρύδης οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος κύριος Νίκος Πτερούδης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πούντος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κύριος Κώστας Γαλάνης, εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας στην Αίγινα και κάτοικοι του νησιού που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τη "σύγχρονη επιδημία" του Σακχαρώδη Διαβήτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png