Ενημερωτικές εισηγήσεις από ειδικούς, στην ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία, από την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας.

20240407_115712.jpg
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Δήμος Αίγινας και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας, με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας και το Σύλλογο Γυναικών “Αφαία”, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου, ημερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.


Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος, ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών η "Αφαία" κ. Βάντα Βάρτζελη.

20240407_123931.jpg
Εισηγήσεις έκαναν οι:

  • Βίκυ Ξηρού, Msc Ψυχολόγο Συμβουλευτικού Κέντρου Πειραιά, Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) (διατομεακή συνεργασία εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας).
  • Μαρία Φράγκου, Υπαστυνόμο, Εκπρόσωπο ΕΛ.ΑΣ.
  • Κώστας Χρήστου, Υπαστυνόμος Β΄,  προϊστάμενος του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας.
  • Γεωργία Μίλκα, Νομικό Συμβουλευτικού Κέντρου Πειραιά, Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) (νομική υποστήριξη θυμάτων έμφυλης βίας).


20240407_123952.jpg 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Θεριανός, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού και πολίτες που ενημερώθηκαν για το σημαντικό αυτό θέμα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png