"Άνοια και Αγωγή Υγείας". Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα υγείας, από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας και την εταιρεία Alzheimer Αθηνών.

20240525_192631.jpg

Μία πολύ ενδιαφέρου εκδήλωση με επιστημονικές, αλλά κατανοητές εισηγήσεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, που παρακολούθησε ένα μεγάλο κοινό.


Ήταν μία ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, σε συνεργασία με την εταιρεία Alzheimer Αθηνών και θέμα: "Άνοια και Αγωγή Υγείας".

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι το κοινό που προσήλθε στην ημερίδα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από ειδικούς επιστήμονες, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, που απασχολεί πολλές οικογένειες. 

20240525_192632.jpg

Την εκδήλωση προλόγισε και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Ολυμπία Χαλδαίου και χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος.

Πραγματοποιήθηκαν οι εισηγήσεις:

20240525_192427.jpg


"Άνοια: Επιδημιολογία- Διάγνωση-Θεραπεία", από τη Δρ. Παρασκευή Σακκά νευρολόγο, ψυχίατρο και πρόεδρο της εταιρείας Alzheimer. 

"Το φορτίο των φροντιστών", από την κ. Ειρήνη Βαμβακάρη, κοινωνική λειτουργό.

"Πρόληψη υγείας στην τρίτη ηλικία", από τον  Δρ. Ιωάννη Χατζάρας, χειρουργό, επίκουρο καθηγητή.

Στο κοινό μετά το τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png