Εκδήλωση με ενημερωτικές ομιλίες για την πυροπροστασία και βράβευση των εθελοντών που συμμετείχαν στην πυροφύλαξη των δασών.

20240615_214228.jpg

Το περίγραμμα μίας οργανωμένης προσπάθειας, για την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία στο νησί, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, σκιαγράφησε η επιτυχημένη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Αίγινας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Δασονομείο και την  Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ (Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Αίγινας) με φόντο τις αυξημένες απαιτήσεις της αντιπυρικής περιόδου στην Αίγινα. 


Η εκδήλωση περιελάμβανε ενημερωτικές ομιλίες, σχετικά με τις προληπτικές δράσεις πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, τις υποχρεώσεις και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται, τη δράση των εθελοντών, καθώς και των λοιπών εμπλεκομένων φορέων.

IMG_20240615_195454.jpg

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση πολιτών, των φορέων και των συλλόγων σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής.

IMG_20240615_195450.jpg

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η κ. Ανθή Γελαδάκη, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας και χαιρέτησε, εκ μέρους του Κυνηγητικού Συλλόγου Αίγινας, ο κ. Ζήσης Χροναίος.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

  • Σωκράτης Δούκας, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Υγείας Δήμου Αίγινας,
  • Γιώργος Σουλιώτης, Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας,
  • Κατερίνα Παπαμιχαήλ, Προϊσταμένη Δασονομείου Αίγινας,
  • Νεκτάριος Λαβούτας, Επικεφαλής της Ομάδας Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας
  • Μαρία Στέλλα, Γενική Γραμματέας Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ
  • Δημήτρης Παπανικολόπουλος, Επικεφαλής της Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ Αίγινας

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των εθελοντών, οι οποίοι συμμετείχαν στην πυροφύλαξη των δασών του νησιού μας κατά την περσινή θερινή περίοδο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png