Μία εξαιρετική εκδήλωση για την αξία της άθλησης, με ισχυρά μηνύματα ζωής, από τη Δημοτική Επιτροπή Ομάδα Αθλητισμού του Δήμου Αίγινας.

20240715_203015.jpg
Μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, πολλοί την χαρακτήρισαν ως ένα μάθημα ζωής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από την Δημοτική Επιτροπή Ομάδα Αθλητισμού του Δήμου Αίγινας, στο 2ο Γυμνάσιο, στην Κυψέλη.


Ο Δήμος Αίγινας προκειμένου να τιμήσει το Ολυμπιακό ιδεώδες και να αναδείξει την αξία της άθλησης ως μέσο βελτίωσης της υγείας και της ποιότητας ζωής, καθώς και να προάγει τον αθλητισμό με ίσες ευκαιρίες μέσα από συνεργασίες και άμεση επαφή με Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ), πραγματοποίησε αυτή την εκδήλωση, με αφορμή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

20240715_203315.jpg

Την εκδήλωση που συντόνισε εκ μέρους της Δημοτικής Επιτροπής Ομάδας Αθλητισμού του Δήμου Αίγινας, η κ. Φανή Κομινιάδη, προλόγισε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές ο κ. Αθανάσιος Τσιβίλης – Παραολυμπιονίκης - Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ο κ.  Απόστολος Ρήγας - Bsc ΤΕΦΑΑ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στην προσαρμοσμένη φυσική δραστηριότητα και Msc στην Οργάνωση και Διοίκηση αθλητισμού από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ (UTS).

Επίτιμος προσκεκλημένος ο Αιγινήτης κ. Ιωάννης Χαλδαίος, αθλητής της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους κυρίους Αθανάσιο Τσιβίλη και Ιωάννη Χαλδαίο, από κ. Νίκο Μαρίνο και τον κ. Βασίλη Ζαμπέλη αντίστοιχα και προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα, στους προσκεκλημένους.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png