Ημερίδα για τη νεφρική ανεπάρκεια από το Ροταριανό Όμιλο Αίγινας.


Ημερίδα για τη νεφρική ανεπάρκεια διοργάνωσαν τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Αίγινας στο ξενοδοχείο Δανάη. Η ημερίδα πραγματεύθηκε ένα πρόβλημα το οποίο κάτω από διάφορες μορφές ταλαιπωρεί και κατοίκους του νησιού μας. Πρόκειται για τη νεφρική ανεπάρκεια. Κεντρικός εισηγητής ο επιστημονικής διευθυντής του Νεφρολογικού Κέντρου Σαρωνικού που λειτουργεί στην Κυψέλη, κύριος Μανώλης Λογοθέτης. Η ειδική αυτή εκδήλωση βασίζεται στο εθελοντικό πλαίσιο βοήθειας και ενημέρωσης που πρεσβεύει και υποστηρίζει ο Ροταριανός Όμιλος.

rto-age-01


"Οι Ροταριανοί εργάζονται σε εθελοντική βάση, είναι μια στρατιά εθελοντών με επιθυμία για εθελοντική προσφορά" είπε η κυρία Κλεοπάτρα Μαλάμου, πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αίγινας, που συντόνισε τη συζήτηση και παρουσίασε το έργο του Ροταριανού Ομίλου σε υποδομές υγείας και προσφοράς, όπως τράπεζα αίματος και μυελού των οστών, προσφορά φαρμάκων, ψυχολογική υποστήριξη, τη διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων και άλλων δράσεων. Η ομιλία του κεντρικού εισηγητή κυρίου Μανώλη Λογοθέτη, ιατρού, ήταν απόλυτα στοχευμένη στην πρόληψη, αλλά και στην παραίνεση για την επιλογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Την ημερίδα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Πρώτο Νησί" κύριος Σάκης Σακκιώτης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Ανδρέας Αποστολίδης, καθώς και ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας κύριος Νεκτάριος Κοκόλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png