"Άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης". Εισήγηση του Νίκου Λυγερού. .

Έναν χαρισματικό καλεσμένο φιλοξένησε η ΚΕΔΑ και ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Πρόκειται για τον κύριο Νίκο Λυγερό που παρουσίασε την εισήγησή του με θέμα: "Άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης". Το βιογραφικό του πραγματικά εντυπωσιακό, μακροσκελές και ουσιαστικό: μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική. Είναι ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, την Αστυνομική Ακαδημία, τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, τη Σχολή Στρατολογικού.[1] Είναι επίσης διερμηνέας-μεταφραστής στα Γαλλικά δικαστήρια.


Σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, "είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο". Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος των ερωτήσεων που υπέβαλε στον κύριο Λυγερό το κοινό που παρακολούθησε την ομιλία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png