"38 χρόνια μετά την μεταπολίτευση: προοπτικές και διέξοδοι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό'. Από την Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Αίγινας. .

"38 χρόνια μετά την μεταπολίτευση: προοπτικές και διέξοδοι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό', ήταν ο τίτλος της ημερίδας που οργάνωσε η "Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Αίγινας" σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Εισηγητές ήταν ο κύριος Ν. Λυγερός, στρατηγικός σύμβουλος, ο κύριος Γ. Κατρούγκαλος, καθηγητής συνταγματολόγος ενώ συντονιστής της συζήτησης συντονιστής ο κύριος Ν. Καρβαζάκης "Βήμα Σαρωνικού", η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΚΕΔΑ.


Εξαιρετικά επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρηθεί και αυτή η εκδήλωση, η δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα που φιλοξενεί τον κύριο Λυγερό, με τη θερμοκρασία στο κέντρο του νησιού να έχει ξεπεράσει τους 40 °C και παρά τα γνωστά προβλήματα του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, η πλατεία του να είναι γεμάτη στο μεγαλύτερο μέρος της. Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο μέρος της ημερίδας και την εισήγηση του κυρίου Λυγερού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png