Φθινοπωρινή εκδήλωση 2017, από την τοπική ομάδα του Πελίτι στην Αίγινα.

Οι μέρες 20 Σεπτεμβρίου - 20 Οκτωβρίου έχουν θεσπισθεί διεθνώς ως ο "Μήνας Δράσεων για την Ελευθερία των Σπόρων και τη Δημοκρατία της Γης" http://seedfreedom.info
Σε μια εποχή που έχουμε λησμονήσει τη σύνδεσή μας με τη γη και το σπόρο που μας τρέφει, και που η τροφή μας έχει γίνει έρμαιο σχεδόν των κερδοσκοπικών εταιρειών, η διατροφική μας ασφάλεια είναι μέγιστης σημασίας και σ' αυτήν είναι και φέτος αφιερωμένη η φετινή μας εκδήλωση.


Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, στις 7:30μμ, στο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας θα μοιραστούν χειμωνιάτικοι σπόροι και θα δοθούν συμβουλές για το χειμωνιάτικο κήπο. Θα προηγηθούν δύο ομιλίες: από το γιατρό κ. Χ. Μαυροθαλασσίτη  με θέμα: "Η σημασία της υγιεινής διατροφής", και το βιολόγο κ. Γ. Κάσση με θέμα: "Η διατροφική αξία των παραδοσιακών σπόρων".

 Όσα σχολεία της Αίγινας ενδιαφέρονται να κάνουν σχολικούς, χειμωνιάτικους λαχανόκηπους μπορούν να έρθουν στην εκδήλωση για να το οργανώσουμε, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο: 6934793002.

Εναλλακτική κοινότητα Πελίτι:  www.peliti.gr
Τοπική Ομάδα Αίγινας: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png